Tot sovint ens trobem amb persones que ens pregunten per què és important la psicoteràpia, tot fent referència al compromís que es necessita. Entenem el compromís com la primera estació, la primera aturada conscient, per iniciar un procés de canvi amb respecte i valor cap a un mateix/a, cap a les dificultats. De forma calidoscòpica,  hem elaborat una llista de compromisos i necessitats relacionades amb la psicoteràpia, és a dir, amb un acompanyament terapèutic que promogui el compromís de millora, de suepració, amb tu mateix/a. Què en penses? Som-hi!

Compromís per conèixer a una persona desconeguda. Compromís per acceptar ser vulnerables. Compromís per parlar si es vol parlar. Compromís en no parlar si no es vol. Compromís per posar ordre a les nostres experiències. Compromís per commoure’s. Compromís per poder descobrir. Compromís per voler descobrir. Compromís per aprendre a estimar. Compromís per deixar-se estimar! Compromís per tenir cura dels nostres pensaments. Compromís per parlar de coses importants. Compromís amb la por, també. Compromís per abandonar la zona de confort. Compromís per deixar anar el control. Compromís per fer-se responsable del control necessari. Compromís per plorar. Compromís per tenir cura de les emocions. Compromís per dir que no! Compromís per parlar de la família. Compromís per confiar. Compromís per deixar d’assistir a psicoteràpia. Compromís per expressar-se amb llibertat. Compromís per aprendre a no jutjar. Compromís per viure amb més placidesa. Compromís per viure amb més canya! Compromís per obrir-nos a noves experiències. Compromís amb el cos. Compromís en donar-se un temps. Compromís per poder perdonar. Compromís per voler veure l’error. Compromís per acceptar l’error. Compromís per tornar a començar! Compromís per aprendre a escoltar amb amor. Compromís amb la generositat. Compromís per quedar-se en blanc. Compromís amb la salut d’un mateix/a.

caCatalan