si uno se mira en el río ya no se encuentra en el lloro.

Mario Benedetti

A més de despertar-te als matins, pots despertar de moltes coses i de moltes maneres. Si et passa com a mi i encara tens coses a resoldre ho celebro i em fa feliç compartir aquest moment amb tu: la vida et dóna l’oportunitat de ser una millor persona. No et rendeixis i desperta! T’esperen milers respostes.

I tu, de què despertes? Què vols despertar?

Despertar d’un malson. Despertar les paraules. Despertar de la falsa tolerància. Despertar la pell. Despertar de la vergonya. Despertar el teu talent. Despertar de ser un sant. Despertar d’una creença equivocada. Despertar el desig. Despertar els somnis. Despertar d’un equilibri que et fa patir. Despertar cuidar-te. Despertar el teu criteri. Despertar estar en desacord. Despertar estar d’acord. Despertar l’hospitalitat. Despertar de la mandra. Despertar la mandra. Despertar la teva bellesa. Despertar la teva vellesa. Despertar del poder. Despertar el somriure. Despertar les llàgrimes que busquen una sortida. Despertar del sentiment de culpa. Despertar la responsabilitat. Despertar després d’un accident. Despertar l’autocrítica. Despertar la justícia encara que s’hi resisteixi. Despertar la calma. Despertar d’una abraçada. Despertar relacions del passat. Despertar les pors que amaguen problemes. Despertar l’alegria de viure. Despertar el sentiment de comunitat. Despertar d’un cop! Despertar els llibres, la música i l’art. Despertar la tolerància. Despertar el teu cos i moure’l. Despertar les ganes de. Despertar el joc i embrutar-se. Despertar la política. Despertar del deliri tecnològic. Despertar enmig de la natura. Despertar d’una relació tòxica. Despertar i adonar-te molt més tard. Despertar la teva sexualitat.. Despertar de la vanitat. Despertar de la indiferència. Despertar del guió. Despertar de l’enveja. Despertar permetre’s equivocar-se. Despertar dels excessos. Despertar la generositat. Despertar l’amor net. Despertar de la dependència emocional. Despertar moment a moment. Despertar del consumisme. Despertar de l’autoexplotació del treball. Despertar l’humilitat. Despertar la salut. Despertar de l’odi. Despertar la intuïció. Despertar d’una vida falsa. Despertar motivar-te. Despertar de les lleis inútils. Despertar de les normes. Despertar la teva veritat. Despertar la veritat. Despertar-te, al capdavall, per ser plenament tu.

Xifré Ramos

www.espailimbic.com

caCatalan