Dir que sí al risc. Dir que sí al silenci. Dir que sí a l’empatia. Dir que sí als detalls. Dir que sí a l’exercici. Dir que sí a descansar. Dir que sí a l’autoestima. Dir que sí a la fluïdesa. Dir que sí a la lectura. Dir que sí als amics. Dir que sí a la bellesa del paisatge. Dir que sí al plaer. Dir que sí a la improvisació. Dir que sí al menjar sa. Dir que sí a les teves emocions. Dir que sí a la solidaritat. Dir que sí a la incertesa. Dir que sí a l’art. Dir que sí a la revolució. Dir que sí a la gratitud. Dir que sí a cuidar-te. Dir que sí a la vida que vols.

El dilema de dir que sí també es remunta a temps prehistòrics. Mai ha estat fàcil per l’ésser humà fer-se càrrec plenament de la seva responsabilitat per expressar un sense complexos. Per dir que sí cadascú de nosaltres haurà de sortir de la seva zona de confort i assumir el perill del desencert. Alguns dels nostres avantpassats ja van fer-ho. Acceptarem el risc, o deixarem que els altres decideixin en nom nostre? Estem preparats?!

caCatalan